Angol junior nyelvi programok Angliában

 | Junior nyelvtanfolyam Angliában a legjobb árakon: OldaltérképAngol nyelvtanfolyamNyelviskola Angliában

.
Egyéb országok:

Free Premuim Templates by BIGTheme

Junior programok

A·Junior nyelvtanfolyamot 10-20 éves kor között ajánljuk. A tanfolyamot nyelvi szintfelmérő teszt előzi meg, amelyet érkezéskor hétfőn reggel írnak a diákok. Ez alapján kerülnek csoportokba. A beosztásnál a nyelvtudás mellett fontos szempont még a nemzetiségi összetétel, illetve az életkor.

Diákjaink nemzetközi csoportokban tanulnak, hétfőtől péntekig. A csoportok létszáma általában 10-15 fő, általános és intenzív tanfolyam kérhető. A tanfolyam mind a négy nyelvi képességre fókuszál: hallás utáni szövegértés, beszédkészség, olvasás, írás. A kommunikációt azonban mindig kiemelten kezelik a tanárok. Iskoláinkban csakis egyetemi nyelvtanári diplomával rendelkező, anyanyelvi tanárok tanítanak.

A tanórák előtt és után szabadidős programok következnek, amelyeket az iskola szervez és mindig felügyelő tanárok kíséretében történik. Lehet sport, strand, múzeum, mozi, kirándulás, de lehet az iskola keretein belül karaoke, disco, kvíz, vetélkedő, stb. Hétvégenként egész napos kirándulásokat szerveznek.

Szállás terén a választék iskolánként változik. Mindig teljes ellátás (esetleg félpanziós ellátás) várja a diákokat. Lehetőség van családi és kollégiumi helyezésre. Családi programunk keretében pedig lehetőség van szülőkkel együtt utazni és egy apartmanban, esetleg családnál lakni.

A diákoknak mindig transzfer-szogláltatást biztosítanak, így az érkezés pillanatától a távozásig figyelnek rájuk, segítenek mindenben, jelen vannak a tanárok, vezetők.

Nyelviskoláink

Nyelviskoláink kiválasztásánál mindig a minőség az elsődleges szempont. Saját minősítési rendszerünk alapján soroljuk be iskoláinkat, ezeknek az általunk alapvetően elvárt feltételeknek mindenképpen meg kell felelniük.

Junior program típusai

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.