Nyelvvizsga felkészítők Angliában

·| Nyelvvizsga felkészítő programok Angliában a legjobb árakon: OldaltérképAngol nyelvtanfolyamNyelviskola Angliában

.
Egyéb országok:

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok

A nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok a nemzetközileg elismert nyelvvizsgákra specializálódnak. Tanterveik a nyelvvizsgák követelményeire épülnek. Nyelvvizsgák: Cambridge nyelvvizsgák (PET, FCE, CAE, CPE), TOEFL, IELTS. A tanfolyamok általában kötött időpontokban indulnak és kötött időtartamra szólnak. Magára a vizsgára való jelentkezésben az iskola segít.

Tanfolyam típusok

Cambridge nyelvvizsgák: A Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) egynyelvű nyelvvizsgák az egész világon elismertek és magas szintű angol nyelv-tudásról adnak számot. A Cambridge-i nyelvvizsgabizonyítványt világszerte számos ország egyetemei, munkaadói és oktatási intézetei elfogadják. A Cambridge-i nyelvvizsgák 2003 óta akkreditáltak Magyarországon, így érettséginél, felvételinél, diplománál és munkavállalásnál is felhasználható. Állami nyelvvizsgaszintek: Alapfok: PET (B1), Középfok: FCE (B2), Felsőfok:CAE (C1) és CPE (C2)

TOEFL: A TOEFL nyelvvizsga mindazok számára elengedhetetlen, akik az Egyesült Államokban szeretnének továbbtanulni akár egyéni jelentkezés, akár ösztöndíj útján. A vizsga eredményét egyre több országban fogadják el Amerikán kívül is. A vizsga adaptív rendszerű: a vizsgázó tudásszintjének megfelelően alakítja a kérdések nehézségi fokát, így lehetőséget ad a legjobb eredmény elérésére. Az eredmény 0-300 pontig terjedő skálán értékeli a rendszer.

IELTS: Külföldi továbbtanuláshoz nyújt segítséget. A különböző készségeket (írás- és beszédkészség, írott- és hangzó szöveg értése) hétköznapi vagy tudományos szövegkörnyezetben méri. A vizsgát számos brit, ausztrál, új-zélandi, kanadai és több amerikai oktatási intézmény is elismeri. Az IELTS vizsgán belül két modul választható:

Az Academic modul teljesítését általában első és másoddiplomát adó felsőoktatási intézmények kérik (Nagy-Britannia, Ausztrália, Kanada, Egyesült Államok). 
A General Training modul középiskolai tanulmányok angol nyelven történő elvégzéséhez szükséges, valamint munkavállaláshoz (amennyiben ez nem igényel felsõfokú végzettséget), illetve ezt a modult kérik egyes bevándorlási hivatalok is (Ausztrália és Kanada).

Nyelvvizsga-felkészítő·tanfolyamokat kínáló iskolák

Cambridge NyelvvizsgákTOEFLIELTS
London - Covent Garden London - Covent Garden London - Covent Garden
London - Central London - Central London - Central
London - Hampstead London - Hampstead London - Hampstead
Bristol - Bristol
Cambridge I. és Cambridge II. Cambridge I. és Cambridge II. Cambridge I. és Cambridge II.
Brighton I. és Brighton II. Brighton II. Brighton I. és Brighton II.
- - Bournemouth I.
Manchester - Manchester
Ramsgate - -
Torbay Torbay Torbay
Totnes - Totnes

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.