Angol felnőtt nyelvi programok Angliában

·| Angol felnőtt nyelvoktatás Angliában a legjobb árakon: OldaltérképAngol nyelvtanfolyamNyelviskola Angliában

.
Egyéb országok:

Free Premuim Templates by BIGTheme

Felnőtt programok

A Felnőtt nyelvtanfolyamot 16 éves kortól ajánljuk. Alapvetően 5 fajta programot lehet választani, a nyelvtanulás célját tekintve: Általános nyelvtanfolyam, Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam, Szakmai nyelvtanfolyam, Nyelvtanfolyam 50 év felettiek részére és Családi nyelvtanfolyam.·A tanfolyamot nyelvi szintfelmérő teszt előzi meg, amelyet érkezéskor hétfőn reggel írnak a diákok. Ez alapján kerülnek csoportokba. A beosztásnál a nyelvtudás mellett fontos szempont még a nemzetiségi összetétel, illetve az életkor.

Diákjaink nemzetközi csoportokban tanulnak, hétfőtől péntekig. A csoportok létszáma általában 8-12 fő, mini csoportnál 4-6 fő. A tanfolyam mind a négy nyelvi képességre fókuszál: hallás utáni szövegértés, beszédkészség, olvasás, írás. A kommunikációt azonban mindig kiemelten kezelik a tanárok. Iskoláinkban csakis egyetemi nyelvtanári diplomával rendelkező, anyanyelvi tanárok tanítanak.

A tanórák után szabadidős programokon lehet részt venni, ezek természetesen mind fakultatívak. Lehetnek ingyenesek (pl. sörözés a tanárral és csoporttal) vagy díj ellenében (pl. egész napos kirándulás Londonban). Ezekről mindig az iskola recepcióján lehet információt találni és kérni.

Nyelviskoláink

Nyelviskoláink kiválasztásánál mindig a minőség az elsődleges szempont. Saját minősítési rendszerünk alapján soroljuk be iskoláinkat, ezeknek az általunk alapvetően elvárt feltételeknek mindenképpen meg kell felelniük.

Tanfolyam típusok

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.