Angol nyelvtanfolyam Angliában

·| Angol nyelvtanfolyam Angliában a legjobb árakon: OldaltérképAngol nyelvtanfolyamNyelviskola Angliában

.
Egyéb országok:

Free Premuim Templates by BIGTheme

Nyelvtanfolyamok

Nyelviskoláink szakmai szempontok szerint kerülnek kiválasztásra, a legalapvetőbb kitétel, hogy egy adott iskolának tagja kell lennie valamelyik szakmai szervezetnek (British UK, British Council, CSIET, EAQUALS, Quality English). Egy bizonyos alapvető színvonal meglétére ad nekünk bizonyosságot, de mivel ennél sokkal többet kell tudnunk intézményeinkről, iskoláinkat rendszeresen látogatjuk. Így pontosan fel tudjuk mérni, hogy alapvető követelmény rendszerünknek megfelelnek-e. Legyen szó az elhelyezkedésről, a tanárok kvalitásairól, az iskola felszereltségéről és berendezéséről. Napi kapcsolatban állunk ezekkel az iskolákkal, jól ismerjük őket, így ha bármilyen probléma felmerülne, azonnal tudjuk, kihez forduljunk és mindenben tudunk lényegien segíteni. A sok éves együttműködéseink eredményeképpen legtöbbször kedvezőbb árakon dolgozhatunk, mint az iskolák meghirdetett, eredeti árai.

Felnőtt típusú angol nyelvtanfolyamok

Felnőtt típusú programjainkat minden 16 év feletti diákunk számára elérhető. A tanfolyam alapvető irányelvét tekintve választható: Általános, Intenzív, Magánórával kombinált, Nyelvvizsga-előkészítő, Szakmai és Magánóra, valamint Nyelvtanfolyami Tanév. Önálló, talpraesett diákok számára ajánljuk ezeket a programokat, akik meg félnek a kihívásoktól. A diákok nemzetközi csoportokban tanulnak, saját nyelvi szintjüknek megfelelően, amely szint a kint tartózkodás folyamán változtatható a diák igényei szerint. A tanfolyamot előtt szintfelmérő tesztet ír mindenki, a tanítás hétköznaponként zajlik. Az órák utáni programok nem kötelezőek, de a kirándulások, kulturális programok és sportolási lehetőségek fantasztikus plusz alkalmakat kínálnak a nyelvi sokszínűség elsajátítására. Egyre több iskolánál megtalálható az ún. e-learning program, amely a kurzust megelőzően egy internetes közösségi oldalhoz ad hozzáférést, ahol kommunikálhatunk leendő diáktársainkkal, teszteket oldhatunk meg, számos információt találhatunk. Ez természetesen a diák rendelkezésére áll onnantól kezdve, hogy beiratkozott.

Felnőtt angol nyelvtanfolyamok bővebben>>

Junior típusú angol nyelvtanfolyamok

Ezek a táborok 8-21 év közötti diákoknak létrehozott nyelvi képzések, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a tantermen kívüli oktatásra is. Az itt résztvevők általában heti 15-20, maximum heti 30 tanórás nyelvtanfolyamon vesznek részt, általában családi vagy kollégiumi elhelyezéssel, teljes ellátással és felügyelettel. A felügyelet függ a korosztálytól és a kiválasztott iskolától is. A csoportok nemzetközi diákból állnak, az első nap mérik fel a diákok nyelvi tudását. Az iskolák számos szabadidős programot szerveznek, ezek általában félnapos és egész naposak. Délutáni és esti kulturális és sport programokkal is színesítik azokat a napokat, amikor oktatás is van. Érkezéskor és távozáskor transzferszolgáltatás biztosítja, hogy a diákok rendben megérkezzenek a programra, nap közben pedig szintén segítenek a közlekedésben vagy a csoportok együtt utaznak. Számos különböző program közül választhatunk, ezért érdemes végigböngészni az egyes helyszíneken kínált lehetőségeket. Angliában nagy eltérések vannak az egyes területek/városok különbözősége miatt.

Junior angol nyelvtanfolyamok bővebben>>

Középiskolai tanév

Anglia oktatás rendszere jelentősen eltér az általunk megszokottaktól, de kifejezetten a minőségi oktatás jellemzi. Kínálunk állami és magániskolai elhelyezést, családi és kollégiumi elhelyezéssel. Az angol oktatási rendszer 3 trimeszterből áll, szeptember-december, január-március, április-július időszakban. Bővebben>>

Oktatási rendszer:·

Az itt tanuló diákok a Brit oktatási rendszer szerint tanulnak.·

Junior program:

 A diák saját korának megfelelő gimnáziumi osztályba jár, ahol angol nyelvet tanul, irodalmat, matematikát, környezet tanulmányokat, testnevelést és más választható tantárgyat. 
Többféle sport lehetőség áll rendelkezésre, közös osztály programok, melyek a személyiséget fejlesztik.

Senior program:

·A Senior korosztály: 16-18 év közöttiek. Ezen az évfolyamon a diákok 2 fő tantárgyat választanak ki + érdeklődés szerinti tantárgy választása (min.3 tantárgy) + fakultációk (min.4 tantárgy).
Szintek: 
I. Angol és még egy európai nyelv.
II. Könyvelés, közgazdaságtan, számítástechnika vagy szín matematika
III. Matematika, fizika, számítástechnika, kémia vagy biológia
Plusz még négy másik választható tantárgy humán, kereskedelmi vagy a tudomány területről.
Összesen 6-8 tantárgya lesz a tanulónak.
Saját korának megfelelő diákokkal integrálódik a tanuló.

Szükséges nyelvtudási szint: 
3 szemeszternél: min. gyenge középfok
2-1 szemeszternél: min. középfok

The best bookmaker bet365

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.